Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/f/2/jolleplan.se/httpd.www/ckaspen/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Träning Onsdagar kl. 18:30 – CK ASPEN

Träning Onsdagar kl. 18:30

11 April bilr första träningen ute. Vi samlas 18.30 på Lidl-parkeringen i Lerum.

Landsvägsgänget kör intervaller på lämplig rundbana/backe, vi kommer anpassa träningen så alla oavsett nivå kan vara med. De som är mer sugna på mtb finner lämplig runda i skogen.

Till och från rundbana/backe håller vi ihop gruppen och ingen blir lämnad bakom. Under intervaller kör vi efter egen förmåga och återsamlar regelbundet under passet. Vi siktar på ca 1,5h och att vara tillbaks innan mörkret lägger sig runt kl 20.

Vi följer gällande trafikregler och visar hänsyn till övriga trafikater. Säkerhet är prio ett.

Alla är välkommna, inget krav på att vara medlem i CK Aspen.

Leave a Reply